Top Wagen este o companie cu sediul în Iași ce închiriază autovehicule atât pe termen scurt cât și pe termen lung.

Oferim spre închiriere autoturisme variate la cele mai competitive prețuri. Avem o echipă de oameni calificați gata să vă ajute în a lua decizia perfectă cu privire la mașină închiriată. Toate mașinile pe care le închiriem au o vechime mică și sunt revizionate periodic pentru ca siguranța ta contează pentru noi.

Suntem foarte atenți cu clienții noștrii pentru a beneficia de cele mai bune servicii de „rent a car” din Iași. Oferim spre închiriere mașini de calitate la prețuri mici într-o colaborare la standard European.

Profesionalismul și seriozitatea ne vor ajută să creștem, să ne dezvoltăm ca și companie de rent a car, într-un domeniu extrem de concurențial. Garantăm faptul că serviciile oferite de noi îi vor mulțumi și pe cei mai pretențioși clienți. Răspundem celor mai înalte cereri în ceea ce privește serviciile de închirieri de mașini din Iași.

Prețurile pe care le percepem sunt pentru toate buzunarele și pentru toate nevoile. Serviciile de calitate, seriozitatea și profesionalismul sunt atuurile noastre, oricare ar fi solicitarea de rent a car pe care trebuie să o onorăm.

De ce Rent a Car Iași
Top Wagen

De peste 5 ani, oferim servicii complete de închirieri auto în Iași. Mașini de închiriat pe termen lung sau scurt în Iași și împrejurimi.

Fără limită de kilometri!

Top Wagen închiriază mașini fără să fii nevoit să calculezi distanțele pe care le ai de parcurs. Kilometri sunt nelimitați!

Mașini moderne, curate și sigure!

Când vine vorba de siguranță, puteți conta pe noi! Oferim mărci auto moderne, curate și sigure!

Politică carburant prietenoasă!

Folosim cea mai populară politică privind combustibilul: maşina va fi returnată cu acelaşi nivel de combustibil.

Prompți, serioși, flexibili!

Am învățat de-a lungul anilor că cele mai importante criterii în rent a car sunt promptitudinea, seriozitatea și flexibilitatea!

Apreciem clienții noștri

Oferim servicii de închiriere auto fără taxă de aeroport sau alte taxe de livrare!

Asistență și suport tehnic 24/7

Echipa Top Wagen vă oferă asistență non stop pe toată perioada de închiriere!